dinsdag 3 mei 2011

Zaterdag 7 mei 21km route + plan

Zaterdag lopen we dan eindelijk al 21 km en we hebben er zin in, of niet.
Aan het weer zal het niet liggen. Ideaal weer om.....op het strand te gaan liggen, maar goed we slaan ons er wel doorheen. Het wordt warm, dus goed drinken, etc. We hebben er in ieder geval al op kunnen trainen.

We lopen grotendeels de route die we op 22 mei op lopen. Niet helemaal, omdat we vanuit kalverdijkje starten. ziehier:

http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=411582

Ik heb voor zaterdag om het zo soepeltjes mogelijk te laten verlopen al even nagedacht over de te bewandelen strategie. Dat ziet er als volgt uit.

1. 9.00 vertrek. we lopen rustig naar de flat van Mohammed. Daar kun je 5 minuten even rekken en strekken.

2. Dan gaan lopen we in ons bekende tempo van 9km(in het begin) tot 9.5km per uur. We blijven in één groep en dit houden we wel vol tot aan de verzorgingspost bij Blitsaerd.

3. Verzorgingspost. Op 11,5 km staat Erik Rodenhuis langs de kant met verzorging. Hij is helaas geblesseerd afgehaakt maar we zijn blij dat hij dit even voor ons wil doen. Alvast Bedankt!!!

4. Traject tot aan Aquazoo. Inmiddels hebben we al wat km in de benen. Toch wil ik ook nu de groep zoveel mogelijk bij mekaar houden. We beginnen weer wat rustiger, zodat iedereen na de onderbreking weer even op gang kan komen. mogelijk laat ik hier wat ruimte voor stofzuigen, maar liever niet.

5. Aquazoo tot Kalverdijkje. Waarschijnlijk gaan we de groep bij het otterstation splitsen in een snel groepje en een nog sneller groepje. De snelste groep lopen olv. Eelco
9,5km/10km per uur. de andere groep gaan iets rustiger lopen in een tempo van 9km/9.5km per uur. BELANGRIJK IS DAT WE WEL IN GROEPJES BLIJVEN LOPEN. ER MOGEN GEEN MENSEN ALLEEN KOMEN TE LOPEN.
Dit doe ik om de wrijving er wat uit te halen. Het wordt nu pittiger en er zullen wat verschillen komen, vandaar...

Tussen 11:30 en 12.00 zullen we fris en fruitig arriveren bij het Kalverdijkje.

Je weet nooit hoe het allemaal uitkomt, maar zo heb ik het in grote lijnen voor ogen.

Het zal wel loslopen.......

tot zaterdag

3 opmerkingen:

  1. Alvast heel veel succes allemaal!!!

    Groetjes
    Desire

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit ziet er goed overdacht en ook heel goed georganiseerd uit Dominicus. Mooie vuurdoop lijkt mij. Met deze voorbereiding moet het voor iedereen goed haalbaar zijn (wel deze handleiding even uitprinten natuurlijk :-) ). Maar zonder gekheid, iedereen veel genoegen zaterdag.

    Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen